Kaart wordt geladen...

Datum / tijd
Date(s) - 24/10/2019
Volledige dag

Plaats
Bruxelles, Auditorium de la Banque Nationale de Belgique


AEDBF/EVBFR-Belgium, het Belgisch Financieel Forum en Febelfin hebben het genoegen u uit te nodigen voor het colloquium ‘De impact van het nieuwe vennootschapsrecht op de governance van financiële instellingen en op financiële transacties’, die zal doorgaan op 24 oktober 2019 bij de NBB.

Deze conferentie bestaat uit twee delen:

In de voormiddag wordt dieper ingegaan op de wijzigingen die het nieuwe WVV met zich meebrengt voor de governance van financiële instellingen. De voormiddag wordt afgesloten met een panelgesprek met bestuurders van financiële instellingen die hun praktijkbevindingen zullen delen.

In de namiddag wordt dan gefocust op de impact op financiële transacties, dwz. op de verschillende financieringsvormen van ondernemingen, ie. via kredietverlening, kapitaaltransacties of uitgifte van leningen. Dit gebeurt zowel vanuit het oogpunt van de financier of investeerder als vanuit het oogpunt van de (beursgenoteerde) onderneming. We besluiten deze dag met het perspectief van de toezichthouder.

Inschrijvingsprijs

volledige dag:

halve dag:

EUR 220

EUR 160

De prijs omvat toegang tot de slides van de presentaties tijdens de studiedag, de lunch evenals het verslagboek met gedetailleerde bijdragen van de sprekers.

Erkenning van dit programma als permanente vorming wordt aangevraagd bij de OVB/OBFG (voor advocaten), bij het IBJ (voor bedrijfsjuristen) en bij de FSMA/BNB (voor compliance officers)

Inschrijving enkel via de website van het Belgisch Financieel Forum

Documentatie